Mentő motoros randevú


Szombaton délelőtti órákban meglátogatták a MAGYAR MENTŐ MOTOR ALAPÍTVÁNY motorosok tagjai a Hévizi horgász tavat.


Mentőmotoros Nap programjáról, amely első pihenő állomása

Galgahévízi horgásztó (Bika-tó)

www: hevizi horgaszto.hu

""""Rövid programismertető: augusztus 12-én reggel 8 órától lesz gyülekező Budapesten a Hősök terén. Innen 9 órakor veszi kezdetét a motoros túra, melynek teljes vízútvonalán az idén is az ORFK motoros rendőrei és motoros polgárőrök segítenek a közlekedés zavartalan biztosításában. Az idén egy “tó túrára” gondoltunk, mindkét tervezett megállóhelyünk 1-1 kiemelkedő szépségű tó.

Elsőként megállunk egy rövid pihenőre Galgahévízen a Bika-tónál, ahol az Önkormányzat frissítővel lát el minden motorost. Itt egy sétát követően tovább gurulunk

alt


és a következő célpont a Bánki-tó. Miután a merészebbek körbesétálták a tavat, a végcél felé vesszük az irányt. Diósjenőn keresztül egy vadregényes erdei úton át jutunk el Kemencére, ahol a Kőrózsa Panzió házigazdái már várni fognak bennünket az ebéddel az ifjúsági tábor területén. Miután mindenki jóllakott, egy mentési bemutatóra invitálunk benneteket. Elől járóban annyit mondhatunk, hogy egy táborozás közbeni balesetet szimulálnak mentőmotorosaink, ahol az ellátás során segítségükre lesznek további mentőerők is! Hogy kik is? Az legyen meglepetés! """

Örülünk a megkeresésnek bízva abban a gondolatban, hogy megtartják emlékeikben az első pihenő élményeit és a horgászat lehetőségeit is kihasználva ismét találkozunk a tóparton.

GALGA-AGRÁR KFT